Sahlströms på tapeten

Sahlströms Fastighetsservice AB är ett komptensrikt företag där verksamheten grundades 1995 i Västerås. Idag finns vi i Tärnaby med arbetsområde över hela norrlands inland, bla Tärnaby, Hemavan och Kittelfjäll.

Grundare och ägare är Tobias Sahlström och sedan 2009 bedrivs verksamheten i aktiebolaget Sahlströms Fastighetsservice AB. Efter avslutat gesällbrev och målarmästarexamen startades verksamheten med en affärsidé att med kvalificerad kunskap inom måleribranschen kunna hjälpa våra kunder.

Idag är vi verksamma i Västerbotten med utökade arbetsområden inom fastighetsservice. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner som söker våra tjänster.

Vi kan och vi vet!

Med mångårig erfarenhet från försäkringsarbeten hos fastighetsbolag till nybyggnationer av industrikomplex erbjuder Sahlströms Fastighetsservice AB en kunskapsnivå som ligger i marknadens framkant. Vi har utbildning för bland annat våtrumsarbeten, heta arbeten samt epoxymålning.

Förutom att vi själva är stolta över vår kompetens borgar det för att du alltid kan känna dig trygg med Sahlströms Fastighetsservice AB som leverantör. Vi arbetar bland annat med färg från Fluggers och Alcro/Beckers, produkter från Ardex, Höganäs, Forbo & Boråstapeter för att nämna några.

Vi anpassar oss efter kundens önskemål och leverantörers rekommendationer för att säkerställa miljö och kvaliétskrav.